«Άστεγος» ο Κασσελάκης

10/01/2025 | 09:41

Ο Στέφανος Κασσελάκης τελικά έφυγε από τα γραφεία του Ταύρου που του άρεσαν πολύ.

Το μίσθωμα έληγε στις αρχές Δεκεμβρίου. Ζήτησε παράταση για τέλη Ιανουαρίου και συζήτησε για πενταετή μίσθωση (με καλύτερο ενοίκιο από τις 20.000 που πλήρωσε για δύο μήνες) αλλά δεν κατέληξε  σε συμφωνία. Τώρα χρησιμοποιεί ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι που του παραχώρησε μια ηλικιωμένη οπαδός του. Εκεί μεταφέρθηκε το αρχείο του. Πηγαίνει και βλέπει γραφεία που θα τα χρησιμοποιήσει ως έδρα του κόμματος του, του Κινήματος Δημοκρατίας. Δεν τον έχει ενθουσιάσει ακόμη κάτι.

Εντός των ημερών θα μετακομίσει από το σπίτι του πατέρα του στη Βούρβαχη, στο Κολωνάκι, το διαμέρισμα που αγόρασε ο σύζυγος του Τάιλερ και το ανακαινίζει εδώ και ένα χρόνο.

Στις 16 Ιανουαρίου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του «Δεύτερη Ευκαιρία» και θα αρχίσουν να σκάνε οι βόμβες.

https://www.newsit.gr/

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του