Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη δήλωση μετά το εξώδικο στην Acun Medya

25/02/2023 | 20:26

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παραγωγή του Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, που αποβλήθηκε καθώς φέρεται να παραβίασε τους κανονισμούς του παιχνιδιού και να έκανε χρήση κινητού, έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι και δήλωσε πως την κρατούσαν κλεισμένη σαν «όμηρο» μετά την αποβολή της.

Με δημόσια ανακοίνωση, η  Acun Medya απάντησε ότι «οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν από πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor All Star, η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί».

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε την Ασημίνα μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη και το ζευγάρι προχώρησε σε δηλώσεις.

«Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Όχι, δεν είναι καλά ακόμη η Ασημίνα», τόνισε ο τραγουδιστής ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου αντέδρασε: «Δεν είμαι καλύτερα, όχι. Να είσαι καλά».

in.gr

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)