Άρτα: Γυναίκα έπεσε από τον τέταρτο όροφο νοσοκομείου

06/01/2025 | 11:23

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (6/1) στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όταν μια 41χρονη γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο, στον ακάλυπτο χώρο του 2ου ορόφου.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες.

Ακολούθησε επιχείρηση διάσωσης, κατά την οποία η γυναίκα ανασύρθηκε με τη χρήση φορείου και μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, έχοντας τις αισθήσεις της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της πτώσης ή την κατάσταση της υγείας της.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!