Άρης ανατροπής στη Λαμία!

15/05/2024 | 20:11

Η Λαμία προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο όμως ο Άρης ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λορέν Μορόν (2 γκολ), πήρε εμφατική νίκη (2-4).

Στη ματσάρα του «Αθανάσιος Διάκος» ο Άρης χαμογέλασε τελευταίος και με μια επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το εισ βάρος του 2-0 του πρώτου μέρους και κέρδισε με 2-4 χάρη στον εκπληκτικό για ένα ακόμα παιχνίδι Λορέν Μορόν που πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 19 στο πρωτάθλημα και πήρε κεφάλι στην κούρσα των σκόρερ. Οι Φατόρε (είχε και ασίστ) και Φετφατζίδης τα άλλα δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι είχε δύο ημίχρονο, η Λαμία έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο (βρήκε γκολ με τους Τζανετόπουλο και Μάλτσι), με τον Άρη να παρακολουθεί σε ρόλο… θεατή, με τους ρόλους να αλλάζουν στο δεύτερο ημίχρονο και την ομάδα του Άκη Μάντζιου να ανεβάζει στροφές, να βρίσκει τέσσερα γκολ και να παίρνει μία εντυπωσιακή νίκη.

sdna.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της