Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Παραμένει σε σταθερή κατάσταση, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

13/01/2025 | 18:14

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ο 95χρονος ιεράρχης παραμένει διασωληνωμένος αλλά αιμοδυναμικά σταθερός στη ΜΕΘ, όπου εισήχθη την περασμένη Παρασκευή μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση της γαστρορραγίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Αρχιεπίσκοπος είχε γαστρορραγία, την οποία οι γιατροί, από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στον Ευαγγελισμό, προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν. Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος κ.κ. Αναστάσιος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό από την Παρασκευή (3/1), όταν μεταφέρθηκε εκτάκτως στην Αθήνα από τα Τίρανα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας. Από τις 30 Δεκεμβρίου νοσηλευόταν σε κλινική των Τιράνων. Η αρχική διάγνωση ήταν εποχική ίωση.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται