Αποβλήθηκε από τη Superleague 2 η Ζάκυνθος

22/11/2021 | 18:31

Η Superleague 2 εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας μεταξύ άλλων την αποβολή της Ζακύνθου από το πρωτάθλημα.

Η ΕΕΑ έστειλε μια απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της Ζακύνθου  κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Οι νησιώτες έχουν καταθέσει νέα αίτηση αναστολής της απόφασης, για αυτό και θα αναβληθεί ο αγώνας της Τετάρτης (24/11, 15:00) με τον Λεβαδειακό. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ’ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2».

πηγη

Tres Leches επί δύο – Φτιάχνουμε το πιο ζουμερό κέικ με 6 διαφορετικά γάλατα

Εγκληματική οργάνωση άδειασε 33 εκκλησίες βγάζοντας σχεδόν 200.000 ευρώ – Τέσσερις συλλήψεις

Γιώργος Λιανός για Klavdia: «Εγώ την έβγαλα στο “κλαρί”, την έψησα τότε να έρθει στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

To μυστικό δείπνο των «23» στο σπίτι της Κατσέλη – Ποιοι μετείχαν

Πάτρα: Εφημερεύοντες γιατροί το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαΐου

Οι τράπεζες υιοθετούν νέες τεχνολογίες για την απλοποίηση των συναλλαγών

Superman: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας

 Πλοίο “έχασε” την άγκυρα και δεν μπορούσε να δέσει – Περιπέτεια για 134 επιβάτες και πλήρωμα