Αποθέωσαν 20χρονο για τον ξυλοδαρμό στο «Καραϊσκάκη» και… έπεσε νέο ξύλο!

12/10/2017 | 20:34

Στο πλευρό ενός 20χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό οπαδού που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού μέσα στο «Καραϊσκάκη», κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, βρέθηκαν σήμερα περίπου 300 φίλοι του Ολυμπιακού, που έδωσαν δυναμικό «παρών» έξω από τα δικαστήρια Πειραιά.

Τελικά, ο οπαδός πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί αύριο, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε να περιλαμβάνει πράξεις που μπορούν να προξενήσουν επικίνδυνη σωματική βλάβη -η οποία, βάσει του αθλητικού νόμου, αποτελεί κακούργημα- αλλά και για ληστεία.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί… αποθέωναν τον 20χρονο, περίπου σαν να ήταν… ήρωας. «Είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες, δυο φάπες τις βαφτίσατε κακούργημα, ληστείες» φώναζαν χαρακτηριστικά. 
Αλλά δεν έμειναν σε αυτό… Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 94,6, στο δικαστικό μέγαρο υπήρχε ένα συνεργείο, το οποίο έκανε εργασίες στο ασανσέρ. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ένας άτυχος εργάτης βγήκε κάποια στιγμή έξω, για να μεταφέρει κάτι στο αυτοκίνητό του. Τότε, ακούμπησε κατά λάθος κάποιον από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν εκεί.

Ο οπαδός φέρεται να του είπε: «Πιο κει ρε βρωμιάρη!», με τον εργάτη να αντιδρά, γεγονός που εξόργισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μερικοί εκ των οποίων άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές! 

Ο εργάτης που ξυλοκοπήθηκε πήγε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση. 

 

 

 

 

protothema

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ