Απόστολος Τζιτζικώστας: Αν ήμουν αρχηγός της ΝΔ ο Άδωνις δεν θα ήταν αντιπρόεδρος

27/05/2016 | 22:30

«Έχουμε τεράστιες διαφορές με τον Άδωνι Γεωργιάδη και ιδεολογικές και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται» επισήμανε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνέντευξη του στον Alpha 9,89.

«Ο πολιτικός του λόγος δεν συνάδει με μια αστική μετριοπαθή παράταξη, όπως η ΝΔ, ούτε με τη λογική του κοινωνικού φιλελευθερισμού και του μεσαίου χώρου. Αν ήμουν εγώ αρχηγός στη ΝΔ δεν θα ήταν ο κ. Γεωργιάδης αντιπρόεδρος. Για μένα ένα στέλεχος σε μια δημόσια εμφάνισή του έχει υποχρέωση να κερδίζει για την παράταξή του κι όχι για τον ίδιο» πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας. 

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονία όπως είπε, θεωρεί  ότι η ΝΔ έχει μπει σε μια «στείρα αντιπολιτευτική ρητορική. Το ‘φύγετε’ από μόνο του δεν λέει τίποτα απολύτως. Εγώ θα ήθελα από τη ΝΔ να εμφανίσει πρώτα προτάσεις συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες και να ζητήσει αργότερα εκλογές».

Ο Τζιτζικώστας συνέχισε λέγοντας ότι «δεν θα ήθελα με τίποτα να δω τη ΝΔ να φοράει τα ρούχα του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ανεύθυνη δύναμη έλεγε ένα ξερό ‘φύγετε’ χωρίς προτάσεις και είδαμε τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι βιαστήκαμε να ζητήσουμε εκλογές. Το λέω με αγωνία, επειδή η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτή τη στιγμή η μόνη ελπίδα για να πάρει τα πάνω της η χώρα».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της