Απόστολος Λύτρας: Παύση από τα δικηγορικά του καθήκοντα για 6 μήνες αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο

30/09/2024 | 15:29

Τη δικηγορική του ταυτότητα θα πρέπει να παραδώσει ο Απόστολος Λύτρας καθώς τιμωρήθηκε με έξι μήνες παύσης καθηκόντων χωρίς αναστολή, όπως σημειώθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Μια τέτοια απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου έχει ως αποτέλεσμα ο Απόστολος Λύτρας να μην μπορεί να εξασκήσει το επάγγελμα του δικηγόρου για έξι μήνες.

Από πλευράς του, όπως σημειώθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να κάνει έφεση επί της απόφασης στον Άρειο Πάγο ώστε σε δεύτερο βαθμό να ακυρωθεί η απόφαση.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την παραδοχή του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, και τη φυλάκισή του για το περιστατικό.

ereportaz.gr

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)