Αποπειράθηκαν να ληστέψουν γυναίκα που μετέφερε χρήματα των ΕΛΤΑ – Πώς κατάφερε να τους αποτρέψει – Έρευνες από την αστυνομία – ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μπήκαν σε ένα πράσινο όχημα.

Η αστυνομία χτενίζει όλα τα χωριά της δυτικής Αχαΐας. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα όχημα που κινήθηκε πριν από λίγη ώρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα στα Γιουλέικα με κατεύθυνση την Πάτρα.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες γυναίκα μετέφερε χρήματα από την Κάτω Αχαΐα στα Σαγέικα όπου διατηρεί το κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Το όχημα της γυναίκας ακολουθείτο από μια μηχανή μεγάλη κυβισμού, την οποια η γυναίκα θεώρησε ύποπτη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μπήκε από την Πατρών – Πύργου στο δρόμο προς τα Σαγέικα και φέρεται εκεί να έγιναν αντιληπτές ύποπτες κινήσεις της μηχανής από τους περιοίκους ενώ η γυναίκα φέρεται να μπήκε σε άλλο κατάστημα και να ζήτησε βοήθεια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ύποπτοι, όταν αντιλήφθηκαν τις κινήσεις της, διέφυγαν. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Άμεση ήταν η επέμβαση της  αστυνομίας η οποία έφτασε στο σημείο με μεγάλη δύναμη. 

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Δυο ατομα αναζητά αυτή την ώρα η αστυνομία στην Δυτική Αχαΐα που επιβαίνουν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. 

Οι δράστες φορούσαν μαύρα ρούχα και άσπρα κράνη

Η αστυνομία τόσο από την Αχαία, όσο και από την Ηλεία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

 

 

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana