Απολύσεις 21 εργαζομένων στην Elite – Εργατικό Κέντρο Πάτρας: “Δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο” – Δηλώσεις Μαρμούτα στο tempo24

 

“Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο”, αναφέρει αρχικά σε δήλωσή του στο tempo24, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Μαρμούτας, αναφορικά με τις 21 απολύσεις από την Πατραϊκή Βιομηχανία Elite. 

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, όπως μας μετέφερε, βρίσκεται καθημερινά στο χώρο της χαρτοποιίας μαζί με στελέχη του συνδικαλιστικού οργάνου και συνομιλεί με τους εργαζόμενους.

“Θα είμαστε κάθε μέρα εδώ. Δεν θα αφήσουμε 21 οικογένειες στο δρόμο… ξαφνικά”, συμπληρώνει ο κ. Μαρμούτας τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση της διοίκησης της επιχείρισης. Από την πλευρά της η επιχείρηση αναφέρει ότι προχώρησε σε αυτή την απόφαση καθώς η λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος ήταν πλέον ασύμφορο για την οικονομική κατάσταση της εταιρίας. Το ίδιο μεταφέρθηκε και στους εργαζόμενους αλλά και στα στελέχη του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Ωστόσο από την Παρασκευή, οπότε και ανακοινώθηκε η απόφαση, επικρατεί ανησυχία και προβληματισμός στους εργαζόμενους. Με το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, να δηλώνει ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, προς το συμφέρον των 21 οικογενειών. 

Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν το σκάκι στο Αφγανιστάν – Θα θεωρείται πλέον τυχερό παιχνίδι

Σουηδία: Μια σύλληψη στη Στοκχόλμη για υπόθεση κατασκοπείας

Ισραηλινά ΜΜΕ: Βασικός στόχος του Ολυμπιακού ο Γουόρντ

Γιατί οι άντρες που βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή

Ο Μαχμούντ Αμπάς αίρει την απαγόρευση λειτουργίας του Al Jazeera στα παλαιστινιακά εδάφη

Κυρανάκης για τη συμφωνία στη Ρώμη: Στόχος μας να έρθουν 23 νέα τρένα μέχρι το 2027

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στο Βερολίνο την Τρίτη ο Μητσοτάκης – Θα συναντηθεί με τον Μερτς