Aπολογούνται Μαρινάκης και Ολυμπιακός

23/02/2021 | 16:40

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, την ερχόμενη Παρασκευή (26/2, 13:30) για όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της ομάδας του Πειραιά με τον Άρη (1-1) στο Γ. Καραϊσκάκης την περασμένη Κυριακή (21/2), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Aφορά υβριστικά σχόλια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Σιδηρόπουλο και είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών, κάτι που απαγορεύεται σύμφωνα με τον ΚΑΠ. 

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 26-02-2021 και ώρα 13:30 την παρακάτω ΠΑΕ.

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Άρης.

*Ήτοι για παράβαση των άρθρων 1, 5 παρ. 1, 2 και 4, 12 παρ. 1 συνδυασμό με 10 παρ. 1 περ. δ Ι’ και 11 παρ. 2, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Πειθαρχικού Κώδικα (Π.Κ.) της ΕΠΟ και άρθρο 12 παρ. 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) της ΕΠΟ».

Φωτιά στην Εύβοια: Στον ανακριτή σήμερα ο 52χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό

ΕΠΟ: Αυτές είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί σήμερα Κυριακή 6 Ιουλίου

Σπιτικό παντεσπάνι

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν σήμερα Κυριακή

Σία Κοσιώνη: «Με τον Κώστα Μπακογιάννη έχουμε μία σχέση πολύ βαθιά, πολύ ουσιαστική»

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια για το Λύκειο Ερυμάνθειας

Γιατί ξυπνάμε το πρωί και νιώθουμε κουρασμένοι;