ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για την απόδραση συλληφθέντων από τα κρατητήρια Αγρινίου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την απόδραση των δύο ατόμων, από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο, ανήμερα Κυριακής του Πάσχα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24 συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με τα καθήκοντα της υπηρεσίας των κρατητηρίων και αύριο Δευτέρα του Πάσχα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού των δύο ατόμων που απέδρασαν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τους δύο από τους τρεις δράστες που κατηγορούνται για την πρόσφατη λεηλασία και απόπειρα διάρρηξης σε ΑΤΜ στο Αγρίνιο.

Παρέμεναν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, μέχρι να μεταχθούν στις φυλακές μιας και είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

 

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης αναλαμβάνει την επαναξιολόγηση του υλικού που κατασχέθηκε στην Πάτρα