Αποκλειστικό: Είχαν “γδύσει” σχεδόν όλη την Πάτρα! Η Αστυνομία “χτύπησε” εγκληματική οργάνωση – Είχαν ορμητήριο έναν καταυλισμό

 

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ Α. ΣΥΦΑΝΤΟΥ 

 

Εγκληματική οργάνωση που διέπραττε συστηματικά κλοπές και διαρρήξεις, εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Πάτρας.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, έχουν γίνει ήδη εννέα συλλήψεις, ενώ οι συλληφθέντες είχαν ως ορμητήριο τον καταυλισμό Ρομά της Εγλυκάδας και την περιοχή των Προσφυγικών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news, η εκκίνηση της δράσης της εγκληματική οργάνωσης προσδιορίζεται στα τέλη του 2020, ενώ φέρεται να έχουν διαπράξει 93 κλοπές και διαρρήξεις αποκομίζοντας όφελος 278.000 ευρώ περίπου. Οι περιοχές όπου τα μέλη της οργάνωσης χτυπούσαν, ήταν η Εγλυκάδα, η Αρόη, τα Προσφυγικά, τα Σύνορα, η Περιβόλα ο Άγιος Γεώργιος Λάγγουρα.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Για τη δράση τους αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας συνέλλεξαν πληροφορίες και σήμερα στις 6 το πρωί οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση στον καταυλισμό της Εγλυκάδας και στα Προσφυγικά, όπου με τη συνδρομή αστυνομικών από άλλες Υπηρεσίες και διμοιρίες ΜΑΤ, έγιναν οι συλλήψεις.

 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τα μέλη της οργάνωσης χτυπούσαν στόχους που βρίσκονταν μακριά από κεντρικούς δρόμους και διέφευγαν μέσα από χωράφια με κατεύθυνση τον καταυλισμό της Εγλυκάδας, όπου ήταν η έδρα τους. Αναμένεται η προσαγωγή τους στον Εισαγγελέα για να ασκηθούν οι προβλεπόμενες ποινικές διώξεις.

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Εννέα οι δράστες του ξυλοδαρμού του 30χρονου Κώστα, ταυτοποιήθηκαν οι οκτώ