Αποκλεισμένοι οδηγοί σε πορθμείο και Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Τι καταγγέλλουν οι διαδηλωτές στην πορεία ανεργίας

Αλαλούμ στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων πριν την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, λόγω της κινητοποίησης για την απεργία που πραγματοποίησε ο Δήμος Πατρεών με τη συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών. Πάνω από μία ώρα περίμεναν οι διερχόμενοι με αποτέλεσμα λόγω της υπερβολικής ζέστης να ξεσπάσουν σε διαμαρτυρίες.

Πρόβλημα υπήρξε όμως και στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου και στις δυο πλευρές, ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως θα υπηρχαν αυξημένα δρομολόγια, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο ένα καράβι στην γραμμή. Μέχρι και 3 ώρες περίμεναν κάποιοι για να μπορέσουν να φύγουν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες του Λιμεναρχείου έτρεχαν και δεν έφταναν. Μέχρι τη 1.30 κράτησε η ταλαιπωρία του κόσμου.

Την ίδια ώρα σε καταγγελίες κατά των ναυτεργατών της πορθμειακής γραμμής, προχώρησαν οι συμμετέχοντες στην κινητοποιήση του Δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εγκλωβίστηκαν στο Αντίρριο, καθώς οι εργαζόμενοι δεν τους επέτραπαν να επιβαστούν πεζοί, με το αιτιολογικό πως βάσει των κανονισμών ασφαλείας δεν μπορούν να “πάρουν” περισσότερο κόσμο από τον προβλεπόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Η πορεία έφερε ..ουρές χιλιομέτρων και αναμονή στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου – ΦΩΤΟ

 

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Πυροβόλησαν μηχάνημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία