Απεργία: Το βίντεο της ΓΣΕΕ με πρωταγωνίστρια την «Θεοπούλα»

05/04/2025 | 15:50

Σε γενική πανελλαδική 24ωρη απεργία προχωρά η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9 Απριλίου, ενώ την ίδια ημέρα απεργεί και η ΑΔΕΔY, με αποτέλεσμα η απεργία να καλύπτει τους εργαζόμενους και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Η ΓΣΕΕ «επιστράτευσε» την ηθοποιό Έφη Παπαθεοδώρου «Θεοπούλα» στο σποτ που βρίσκεται στον «αέρα» για την απεργία.

 

 

Όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία:

 «Δεν θα κόψουμε το …γέλιο.  Η αγαπημένη Θεοπούλα καλεί τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους να μετέχουν στην Απεργία της ΓΣΕΕ την ερχόμενη Τετάρτη 9 Απριλίου γιατί απλά δεν αντέχουμε άλλο. Ακρίβεια, πληθωρισμός, στεγαστική κρίση, μας κάνουν να κόβουμε πολλά. Το γέλιο μας όμως, την αγωνιστική μας διάθεση και το πάθος μας δεν μπορεί να μας το κόψει κανείς».

«Για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για αξιοπρεπείς μισθούς, για να μπορείτε να πληρώσετε ένα ενοίκιο και να κάνετε οικογένεια, χρειάζεται διαφήμιση; Στις 9 του Απρίλη, ημέρα Τετάρτη, γενική απεργία. Θα είμαστε όλοι εκεί. Αυτονόητο. Μας έχουν ζορίσει πολύ, αλλά δεν θα μας κόψουν και το γέλιο», λέει στο βίντεο της ΓΣΕΕ η ηθοποιός.

 

ΠΗΓΗ

 

Κλασικό ρυζόγαλο
22/01/2026 | 17:24

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ