Απάντηση Αρκά για το σκίτσο του που…πήγε στη Βουλή

30/03/2016 | 08:06

Ο Αρκάς χθες βράδυ πήγε… εκτάκτως στη Βουλή, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε ένα σκίτσο του, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη διαπλοκή και τη δικαιοσύνη. Λίγη ώρα μετά, ο γνωστός σκιτσογράφος πήρε θέση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook.
 

 “Όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας με τη σημερινή συζήτηση θέλει να μεταθέσει την ατζέντα. Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να συζητάμε για τη διαπλοκή, θέλει να κατασκευάζει εχθρούς. Δεν αντέχει τη συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών”, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρουσιάζοντας ένα σκίτσο του Αρκά. 

H απάντηση του σκιτσογράφου για τη χρησιμοποίηση του σκίτσου του είναι η εξής:”Όταν ένα σκίτσο δημοσιευτεί στο internet ο δημιουργός του χάνει τον έλεγχο απάνω του. Ο καθένας το ερμηνεύει και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν…”.

Απάντηση Αρκά για το σκίτσο του που...πήγε στη Βουλή

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ