Απανθρακωμένος άντρας βρέθηκε σε καμένο αγροτικό στο Ζευγολατιό

15/02/2016 | 05:15

Ένας άνδρας απανθρακώθηκε μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή στο Ζευγολατιό Κορινθίας και η υπόθεση ερευνάται τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από την αστυνομία.

Ειδικότερα περίπου στις 9:30 σήμερα το πρωί, ένας διερχόμενος ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου Κορινθίας και η αστυνομία με τη σειρά της την Πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου, για ένα αυτοκίνητο που καιγόταν σε αγροτικό δρόμο στη θέση Γρηγοράκια- Σωληνάρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Όταν έφτασε η Πυροσβεστική κι έσβησε το φλεγόμενο από ώρα αγροτικό αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι στη θέση τού οδηγού βρισκόταν ένας άνδρας απανθρακωμένος. Εκτιμάται ότι πρόκειται για έναν 40χρονο, αφού ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί.

Το αγροτικό αυτοκίνητο έχει καταστραφεί ολοσχερώς από το μπροστινό μέρος μέχρι και την καμπίνα του οχήματος, ενώ είναι άθικτο από τη φωτιά από τη μέση και πίσω.

Στο σημείο έχει κληθεί και βρίσκεται καθ’ οδόν αυτήν τη ώρα -σύμφωνα με πληροφορίες- ο ιατροδικαστής, ενώ ήδη έχουν φθάσει στελέχη της Σήμανσης.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη κι ερευνάται τόσο από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, όσο και από την αστυνομία.

Τραγωδία: 13χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του – Εξετάζουν σενάρια διαδικτυακού challenge ή bullying

Κατερίνα Λιόλιου: Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι σε σχέση και δεν θέλω να το κρύβω

Πάτρα: Πως πιτσιρικάς “σούφρωσε” χρήματα από πορτοφόλι πελάτη ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξυπηρετούσαν με αντάλλαγμα τριήμερα στα Καλάβρυτα

Σαθρά ιστορικά θεμέλια του Ισλάμ

Διάλογοι «φωτιά» του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ με ιδιώτες – «Δεν είναι 147 άτομα, είναι 400 ψήφοι»

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πώς φτάσαμε στην πρόταση εξαγοράς του

Πάτρα: Εικόνες ντροπής στο “Εργοστάσιο Τέχνης” – Μόνο οι τοίχοι έχουν απομείνει