Αντώνης Σκιαθάς: Μιλώντας για ποίηση στα ΜΜΕ των Αραβικών Εμιράτων ΦΩΤΟ

10/11/2025 | 07:36

 Στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, στα Αραβικά Εμιράτα, στην πόλη της Σάρτζα, βρίσκεται ο ποιητής και Πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας Αντώνης Σκιαθάς, όπου και παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ.

Σε ανάρτησή του αναφέρει συγκεκριμένα:

Στο περιοδικό Hamzat Wassl των Εμιράτων η εκτενής συνέντευξη μου στη δημοσιογράφο Amani Mohamad Nasser παρουσία του Ελληνιστή μεταφραστή Mohammed Abbas Abdelaziz. Mιλήσαμε αρκετά για την ποίηση, για το “Ημερολόγιο Θηριοδαμαστή” από τις Εκδόσεις Ιωλκός, αλλά και τη σύγχρονη λογοτεχνία.

Συζητήσαμε επίσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γλώσσες στην εποχή της τεχνιτής νοημοσύνης αλλά και για το πως οι προτάσεις φιλαναγνωσίας συμμετέχουν στη διαμόρφωση του πνευματικού ορίζοντα των νέων ανθρώπων.

Αντώνης Σκιαθάς: Μιλώντας για ποίηση στα ΜΜΕ των Αραβικών Εμιράτων ΦΩΤΟ
Αντώνης Σκιαθάς: Μιλώντας για ποίηση στα ΜΜΕ των Αραβικών Εμιράτων ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ