Αντώνης Κανάκης για Πειρατικό Βινύλιο: «Το να μην το συνεχίσουμε και φέτος, ήταν μια απόφαση που μας ταλαιπώρησε πολύ»

21/10/2025 | 21:41

Ανάρτηση στον λογαριασμό του «Ράδιο Αρβύλα» έκανε ο Αντώνης Κανάκης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του για το «Πειρατικό Βινύλιο», το οποίο φέτος δεν θα βγει στον τηλεοπτικό «αέρα».

Ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Σερβετά και Χρήστο Κιούση θα παρουσιάζουν για μια ακόμη σεζόν το «Ράδιο Αρβύλα», τους «Boomers», αλλά και το «Vinylio» αποκάλυψε πως λόγο των τριών εκπομπών, εκ των οποίων οι δυο ζωντανές, δεν θα μπορέσει να βγει και το «Πειρατικό Βινύλιο», το οποίο παρά την μεγάλη θέληση και των τριών, φέτος δεν θα προβληθεί!

«Αγαπητοί φίλοι, δεχόμαστε πολλά μηνύματα σχετικά με το βραδινό «Πειρατικό Βινύλιο» στο Μακεδονία TV και νιώθουμε την ανάγκη να εξηγήσουμε τα εξής: Το να μην το συνεχίσουμε και φέτος, ήταν μια απόφαση που μας ταλαιπώρησε πολύ μέχρι και την τελευταία στιγμή και την πήραμε με ιδιαίτερη δυσκολία, αφού το «Πειρατικό Βινύλιο» το αγαπήσαμε και το απολαύσαμε όσο τίποτα άλλο.

Όμως, με δεδομένο τον ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας για τη δημιουργία και παραγωγή του «Ράδιο Αρβύλα», ο συνδυασμός δύο ζωντανών εκπομπών σε καθημερινή βάση, με μία μάλιστα εκ των δύο μεταμεσονύχτια, αποδείχθηκε απαγορευτικός.

Φέτος λοιπόν θα τα λέμε από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 20:00 και κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως και Τετάρτη με #RadioArvyla #Boomers και με το #Vinylio να επιστρέφει και πάλι στον ΑΝΤ1» γράφει ο Αντώνης Κανάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που οι τρεις εκπομπές θα σταματήσουν.

newsit.gr

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)