Ανθή Σαλαγκούδη για ΕΡΤ: «Μου έκαναν καψόνια. Ήταν πολύ δύσκολο»

26/01/2023 | 08:52

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 24/1 η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκπομπή στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντάς την, τραυματική εμπειρία.

«Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ, είναι κάτι το οποίο θέλω να ξεχάσω. Έκανα δοκιμαστικά και μου άλλαζαν την σκαλέτα τελευταία στιγμή, καλούσαν επάνω στο κοντρόλ τους πάντες, από τους ανθρώπους που καθάριζαν μέχρι τον πιο ψηλά ιστάμενο. Τότε βέβαια ήταν λίγο ακυβέρνητο καράβι, δεν είχε μπει ακόμα η τωρινή διοίκηση», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έβαζαν μέσα καλεσμένους να μου μιλούν άσχημα, για να δουν τις αντιδράσεις μου. Μου έκαναν καψόνια. Ήταν πολύ δύσκολο. Με είχαν στοχοποιήσει για ένα πολιτικό παιχνίδι, όπου εγώ βρέθηκα εκεί και ποτέ δεν κατάλαβα. Η εμπειρία μου ήταν τραυματική».

https://www.govastileto.gr/

Αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία; 5 tips από τον ειδικό πριν επιστρέψεις

Πένθος για τον βουλευτή της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη: Πέθανε ο πατέρας του

«Η Μητέρα του Σκύλου» με την Υρώ Μανέ ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία

Η …πρωταθλήτρια Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθη ο ένας από τους ληστές με το ψαλίδι

«Μαλλιά – κουβάρια» Άδωνις και γιατροί για την πλατφόρμα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ

Σουηδία: Οπαδός επιτέθηκε με γροθιά σε παίκτη στο Γκέτεμποργκ – Έστερσουντ

Αρκούδα εμφανίστηκε στο Παναιτωλικό Όρος προκαλώντας τρόμο