Άνοιξαν όλοι οι δρόμοι σε Αχαία και Ηλεία – Παραμένει κλειστό το μπλόκο των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο Αγρινίου

Για μία ακόμη ημέρα οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησαν νέους αποκλεισμούς δρόμων τόσο σε Αχαία, όσο σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Από νωρίς το πρωί παρέμεινε κλειστός μέχρι και λίγο πριν τις 9 το βράδυ η Πατρών – Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαίας με την κυκλοφορία να εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική Οδό.

Για τρεις και πλέον ώρες έκλεισε και η Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, και αυτός ο δρόμος όμως άνοιξε λίγο πριν τις 10 σήμερα το βράδυ.

Στην Ηλεία έκαναν κινητοποίηση το πρωί οι αγρότες στην Εφορία Πύργου, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία το μπλόκο στον κόμβο Κεφαλοβρύσου λίγο πριν την είσοδο για το Αγρίνιο, είναι το μόνο που παραμένει κλειστό.

Αναφορικά με την Παρασκευή τα περισσότερα μπλόκα των αγροτών στη Δυτική Ελλάδα θα παραμείνουν ανοικτά ώστε να διευκολυνθούν να πάνε όλοι στην Αθήνα στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνεται.

Νίκος Τζανάκος-Επιστολή : ‘Κατέρρευσε’ ένας στύλος φωτισμού έξω από το θέατρο Απόλλων; Ε! και;

Τουλάχιστον 35 νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ισραηλινές επιχειρήσεις στη Γάζα

Δέκα τροφές «φύλακες» για την υγεία μας

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι τις 5 Ιουλίου

Στον αέρα σήμερα η λίστα με τα ονόματα των στρατηγικών κακοπληρωτών σε εφορία και ταμεία

Το Βέλγιο έκανε το back-to-back στο Ευρωμπάσκετ γυναικών, 67-65 την Ισπανία με ασύλληπτη ανατροπή

Κόλαση φωτιάς στη Σμύρνη: Ολονύχτια η μάχη με τις φλόγες – Καταστράφηκαν σπίτια, επιχειρήσεις, εκκενώθηκαν οικισμοί ΦΩΤΟ

Συνεδριάζει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο μετά την ορκωμοσία των νέων μελών – Στον ΟΠΕΚΕΠΕ θα αναφερθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης