Αννίτα Πάνια: «Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά με κάτι που το γουστάρω και εγώ & ο κόσμος»

15/09/2025 | 19:16

Η Αννίτα Πάνια μίλησε στο Buongiorno για την πρεμιέρα της στο ραδιόφωνο, το τσιφτετέλι με τον Καρβέλα και την ερώτηση που την κάνει να…βαριέται.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της βήμα και την εκπομπή στο ραδιόφωνο.

«Μακάρι να είναι πολύ ωραίο και να γουστάρουμε πολύ. Θα δούμε πώς θα γίνει αυτό, το κάνω πρώτη φορά. Δεν έχω καθόλου άγχος πάνω εντελώς χύμα», είπε αρχικά.

«Η θεματολογία της εκπομπής είναι επικοινωνίας με τον κόσμο. Είναι βραδινή εκπομπή, είναι 10 το βράδυ και θα ήθελα να είναι 12 αλλά ο σταθμός δεν ήθελε να πάει πιο αργά», συνέχισε η Αννίτα Πάνια.

«Αυτά τα “γεμίζω μπαταρίες” και τέτοια παρόμοια, τα βαριέμαι όταν με ρωτάνε. Γέμισα μπαταρίες στο κινητό μου, γέμισα μπαταρίες δόξα τω Θεώ. Μπορεί να με συναντήσετε σε κάτι τηλεοπτικό. Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι που το γουστάρω και εγώ και ο κόσμος. και να μην είναι μια εκπομπή που θα την κάνω «για να την κάνω»», τόνισε.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)