Αννίτα Ναθαναήλ: Καμάρωσε την κόρη της στην πασαρέλα της AXDW!

09/11/2019 | 10:46

 

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η έναρξη της εβδομάδας μόδας στο Ζάππειο.

Το παρών έδωσε πλήθος επωνύμων, όπου ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία καμάρωσε την κόρη της στην πασαρέλα.

Η διάσημη Ελληνίδα celebrity που έχει ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό και τηλεοπτικό χώρο έχει αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες με τον σύζυγό της Κρις Χάμπερτ και δηλώνει περήφανη μητέρα.

Η μικρή της κόρη μάλιστα, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ και περπάτησε σε δυο fashion shows στη φετινή AXDW!

Η μικρή καλλονή συμμετείχε στο fashion show της Δέσποινας Μοιραράκη με τίτλο «Desmira by Miraraki», αλλά και στο fashion show του οίκου Kathy Heyndels, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Αννίτα Ναθαναήλ: Καμάρωσε την κόρη της στην πασαρέλα της AXDW!

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Μνημόσυνα Σάββατο & Κυριακή