Άννα Βίσση: Με τον Elton John στη βάφτιση του Γιάννη Κούστα Junior

03/09/2025 | 10:09

«Έγινα νονά ενός υπέροχου αγοριού και έζησα τρεις μαγικές μέρες και νύχτες με φίλους και αγαπημένους… Η τελευταία ανάμνησή μου ανήκει στον θρυλικό Elton John»

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του, Δήμητρα, βάφτισαν τον γιο τους, Γιάννη Junior, σε μια ξεχωριστή τελετή στο μαγευτικό Κάπρι της Ιταλίας.

Η νονά, Άννα Βίσση, φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα, ενώ η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι τριήμεροι εορτασμοί κορυφώθηκαν με μια ιδιωτική συναυλία του Elton John, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση και λάμψη. Σήμερα, Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, η Άννα Βίσση μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη βάφτιση, ποζάροντας μαζί με τους κουμπάρους της και τον διάσημο σταρ.

«Έγινα νονά ενός υπέροχου αγοριού και έζησα τρεις μαγικές μέρες και νύχτες με φίλους και αγαπημένους… Η τελευταία ανάμνησή μου ανήκει στον θρυλικό Elton John» ανέφερε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Μια γιορτή που συνδύασε οικογενειακή ζεστασιά, φίλους και λίγη… rock star λάμψη!

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου