Άννα Αδριανού: «Η επιτυχία είναι σαν ηρωίνη, σκοτώνει»

16/11/2025 | 08:59

Την ηθοποιό Άννα Αδριανού φιλοξένησε η Κέλλυ Βρανάκη στην εκπομπή «Τζενερέισον ΣΚ» της ΕΡΤ, το απόγευμα του Σαββάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη δυσκολία διαχείρισης της επιτυχίας, αποκαλύπτοντας σκέψεις και εμπειρίες από τη μακρόχρονη πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Η Άννα Αδριανού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάντα με τρόμαζε η επιτυχία. Ο πατέρας μου έλεγε κάτι πάρα πολύ σημαντικό, το οποίο το κράτησα. “Ο Θεός να μας φυλάει όλους, τους συναδέλφους μου και μένα φυσικά, από την επιτυχία”, έλεγε, γιατί την αποτυχία όλοι, καλώς ή κακώς ή οδυνηρά, δεν έχει σημασία πώς, μπορούμε να τη διαχειριστούμε. Η επιτυχία δύσκολα διαχειρίζεται και είναι και εθιστική».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι η επιτυχία μπορεί να αποκαλύψει πλευρές του ανθρώπου που ούτε ο έρωτας ούτε η δυστυχία φανερώνουν, τονίζοντας: «Η επιτυχία είναι σαν την ηρωίνη, σκοτώνει. Δείχνει και χαρακτήρες, όσο τίποτα άλλο νομίζω πως δεν δείχνει χαρακτήρες. Ούτε ο έρωτας ούτε το πένθος ούτε η δυστυχία».

Στη συνέχεια, η Άννα Αδριανού αναφέρθηκε στη δυσκολία του να παραμείνει κανείς ψύχραιμος και προσγειωμένος μέσα στο κύμα της επιτυχίας, επισημαίνοντας πως «πρέπει να την περάσεις, να περάσεις μέσα από τις συμπληγάδες της χωρίς να σε λιώσουν και χωρίς να σε αγγίξουν». Όπως πρόσθεσε, «πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι την επιτυχία δεν την παντρευόμαστε, αλλά είναι σαν μια ερωτική, ωραία ιστορία σ’ ένα νησί, ένα καλοκαίρι. Πρέπει να ξέρεις ανά πάσα στιγμή ότι θα τελειώσει, γιατί θα τελειώσει».

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο