Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τα βίαια επεισόδια στο Μπανγκλαντές

30/12/2018 | 19:02

Τουλάχιστον 17 είναι οι νεκροί από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα σε διάφορες περιοχές του Μπανγκλαντές, κυρίως μεταξύ υποστηρικτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, τον Σόχελ Ράνα, τα επτά από τα θύματα είναι υποστηρικτές της κυβέρνησης και πέντε προέρχονται από τον αντιπολιτευόμενο συνασπισμό.

Ο εκπρόσωπος έκανε λόγο για «περισσότερους από 20» τραυματίες ενώ λίγο νωρίτερα η εφημερίδα Daily Star ανέφερε ότι είναι «πολλές εκατοντάδες». Σύμφωνα με την πηγή αυτή, κάποια από τα θύματα δέχτηκαν πυρά αστυνομικών που προσπαθούσαν να σταματήσουν τα «μέλη ριζοσπαστικών δυνάμεων» που επιχείρησαν να επιτεθούν σε εκλογικά τμήματα.

Στο μεταξύ, ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός Channel 24, μετέδωσε ότι η απερχόμενη πρωθυπουργός Σεΐχ Χασίνα οδεύει προς μια «μεγάλη νίκη» τις εκλογές και ότι το κυβερνών κόμμα έχει ήδη κερδίσει 19 από τις 300 έδρες του κοινοβουλίου, ενώ η αντιπολίτευση δεν εξασφαλίζει καμία προς το παρόν.

Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο Δευτέρα.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering