Ανδρουλάκης: Η προσφορά του Μωυσή Ελισάφ στην πολιτική και την επιστήμη θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων μας

23/03/2025 | 17:05

Στην τελετή ονοματοδοσίας της οδού Μωυσή Ελισάφ (πρώην Ιουστινιανού) παρέστη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, νωρίτερα σήμερα (Κυριακή 23/3) στα Ιωάννινα.

«Τιμήσαμε σήμερα τον Μωυσή Ελισάφ, τον πρώην δήμαρχο Ιωαννιτών, έναν εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο που υπηρέτησε με μετριοπάθεια, ήθος και αποτελεσματικότητα τον τόπο του και τους συμπολίτες του. Η προσφορά του στην πολιτική και την επιστήμη θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων μας», αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης σε σχετική ανάρτηση του.

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Προσαγωγή δύο υπόπτων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά

Πάτρα – Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας άρπαξε πυροσβεστικό εξοπλισμό και “μπλόκαρε” την κατάσβεση

Σε κατάσταση πύρινης “πολιορκίας” η Πάτρα: Εκκενώνονται Καραμανδάνειο και Κωνσταντοπούλειο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά στην Πάτρα: Υπό έλεγχο η εστία στην περιοχή του Μπάλα – Προσήχθησαν δύο άτομα που κινούνταν ύποπτα με μηχανή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)ΝΕΟΤΕΡΑ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Βρέθηκε κάτω από το αγροτικό του και σκοτώθηκε!

Αχαΐα: Φωτιά στο Λιβάρτζι Καλαβρύτων – Μήνυμα του 112, επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Συνελήφθη 25χρονος για τη φωτιά