Ανδριάνα Μπάμπαλη: Παντρεύτηκε μετά από δύο δεκαετίες σχέσης

30/11/2024 | 09:48

Και επίσημα παντρεμένοι είναι πλέον η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο επί χρόνια σύντροφός της, Άκης Κουτσοπάκης, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για την πολυετή σχέση της με τον, πλέον, σύζυγό της, Άκη Κουτσοπάκη.

Η ανάρτηση από την ευτυχή γαμήλια στιγμή

Στην ανάρτηση της στα social δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία κρατά μια ανθοδέσμη και να έχει γείρει πάνω του.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν συνόδεψε την εικόνα τους με κάποια λόγια που θα αφορούσαν την ένωσή τους, ωστόσο κάποια σχόλια, όπως του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και του Θοδωρή Μαραντίνη, που εύχονταν για την ευχάριστη είδηση «πρόδωσαν» το γεγονός.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου 20 χρόνια

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη είχε μιλήσει πριν από έξι χρόνια στο «Happy Day» για τη σχέση τους.

«Ισχύει ότι με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι και εκείνος μουσικός, παίζει πλήκτρα, κάνει ενορχηστρώσεις, έχει κάνει πολλά από τα κομμάτια μου. Ο κόσμος της δουλειάς το ξέρει. Θα παντρευτούμε, μη φανταστείς γάμους και εκκλησίες, τυπικά. Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με πολιτικό. Τώρα που μεγάλωσα είπα να παντρευτώ, μην είμαι η χαρακτηρισμένη γεροντοκόρη. Δεν υπήρξε πρόταση γάμου, είναι κάτι που το συζητάμε 15 χρόνια. Είχαμε κάποια θέματα οικογενειακά, υγείας κ.λπ. Περιμένουμε να στρώσουν τα πράγματα, για να γίνει σωστά. Συζώ με τον ίδιο άνθρωπο 16 χρόνια, οπότε νιώθω ήδη παντρεμένη» είχε πει τότε η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία