Ανδρέας Μαζαράκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλεργία με τη νομιμότητα”

Σε ανακοίνωση – δήλωση, βάζοντας  “στόχαστρο” τη Διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο, εξέδωσε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, Ανδρέας Μαζαράκης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί πολεμικό κλίμα,  μεταξύ των γιατρών του ΕΣΥ και της διοικήτριας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Αιτία η ερμηνεία που δίνει η διοικήτρια σε νόμο του 2009 που αφορά τις κρίσεις και την εξέλιξη των μη πανεπιστημιακών γιατρών. Επί της ουσίας, έρχεται αυθαίρετα  – μετά από εννέα χρόνια εφαρμογής του συγκεγκριμένου νόμου – να δώσει “εξουσία” στους πανεπιστημιακούς γιατρούς, αναφορικά με την επαγγελματική εξέλιξη των συναδέλφων τους του ΕΣΥ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών και συμπεριφορών θα είναι – χωρίς καμμία αμφιβολία – να επέλθει οικονομική ζημιά και επαγγελματική αναστάτωση στους γιατρούς,  με τις επιπτώσεις να αγγίζουν τους ίδιους τους ασθενείς.

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τον δικιό του τρόπο προσέγγισης των νόμων  και της  νομιμότητας.
Κι αυτός ο τρόπος προσέγγισης είναι υδραργυρικός.
 

“Βρείτε τα”
04/06/2025 | 09:20

Θλίψη στην Πάτρα για την απώλεια τριών συμπολιτών

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε σπίτι στην Παραλία Πατρών

Σε ποιες περιπτώσεις η πέτσα από κοτόπουλο είναι επικίνδυνη για τον σκύλο σας

Γιατί …πέφτει μαύρο από σήμερα σε Youporn, Pornhub και Redtube στην Γαλλία

Το makeup trick που κάνει τη μύτη σου να δείχνει σμιλεμένη

“Βρείτε τα”

Φεστιβάλ “FΑMILY DAY” με τοξοβολία και πατίνια, στο Royal Theater

Πιο κοντά με τους έξι του Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας παίρνει το δρόμο του