Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Χονγκ Κονγκ

01/01/2025 | 23:23

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Ασία στις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο, διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του και συχνά ταξιδεύει σε προορισμούς στο εξωτερικό.

Ο σκηνοθέτης και η make-up artist γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Χονγκ Κονγκ και δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα από διάφορες στιγμές τους στο ταξίδι αλλά και από τα πυροτεχνήματα που κατέκλυσαν τον ουρανό όταν άλλαξε ο χρόνος.

protothema.gr
 

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ