Ανδρας ομολόγησε την δολοφονία του Οριέ

15/07/2020 | 12:14

Ένας άνδρας κρατείται από τις αστυνομικές Αρχές της Τουλούζης, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του Κριστοφερ Οριέ, αδελφού του ποδοσφαιριστή Σερζ Οριέ, ο οποίος δολοφονήθηκε εχθές στην γαλλική πόλη.

    Ο άντρας παρουσιάσθηκε αυτοβούλως στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα της Τουλούζης για να ομολογήσει τη δολοφονία του 26χρονου Οριέ, όπως ανέφερε πηγή της αστυνομίας.

    Ο Οριέ, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, πέθανε την Δευτέρα (14/7) το πρωί μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο, τραυματισμένος στην κοιλιά, κατά τη διάρκεια πυροβολισμών, σε μια βιομηχανική περιοχή στα περίχωρα της Τουλούζης.

    Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «La Dépêche», το περιστατικό συνέβη έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Οι μάρτυρες κάνουν λόγο για επεισόδιο με αφορμή μία γυναίκα, το οποίο θεωρείται η αιτία αυτής της θανατηφόρας επίθεσης.

    Ο μικρός αδελφός του Σερζ Οριέ, υπήρξε ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος σε ερασιτεχνικό επίπεδο με την Ροντέο της Τουλούζης, ενώ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για βίαιη συμπεριφορά και ληστείες.

Νετανιάχου: Μπορούμε να χτυπήσουμε όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

Δημήτρης Μακαλιάς: Θεωρώ ότι αυτό είναι το βασικό μου σκοτάδι που απεχθάνομαι, δεν το θέλω καθόλου

Στο πλευρό των απεργών ναυτεργατών ο Κώστας Πελετίδης

Έκλεισε φιλικό με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι ο Ολυμπιακός!

«Η Ελλάδα ασκεί στην πράξη τα κυριαρχικά της δικαιώματα» η απάντηση στη Λιβύη για τα «οικόπεδα» στην Κρήτη

Μια σημαντική εκδήλωση στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ κινηματογράφου ταινιών μικρού μήκους «Θ. Αγγελόπουλος»

ΤτΕ: Ρυθμό ανάπτυξης 2,3% για το 2025 προβλέπει ο Γ. Στουρνάρας

Βρετανία: Ο Στάρμερ θα περικόψει τις βίζες για τις χώρες που δεν αντιμετωπίζουν τους παράνομους μετανάστες