Αναβλήθηκε η πρώτη δίκη των Τεμπών για τα λάθος βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας

11/06/2025 | 23:50

Η πρώτη δίκη για τα Τέμπη με κατηγορούμενους διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ και τον εκπρόσωπο της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης αναβλήθηκε για τις 15 Οκτωβρίου 2025.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων αλλά και δικηγόροι οι οποίοι εμφανώς ενοχλημένοι παραχώρησαν δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου. Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, συγγενής θύματος μίλησε για κατασκευασμένα βίντεο,
επισημαίνοντας πως είναι απαράδεκτο άνθρωποι που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση, να παραμένουν όλο αυτό το διάστημα στη θέση τους.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και συνήγορος οικογενειών των θυμάτων, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου που είχε ζητήσει νωρίτερα τη διακοπή και όχι αναβολή της δίκης έκανε λόγο για βαρύτατες προσβολές για τις οικογένειες και τα θύματα, όσον αφορά το αίτημα των συνηγόρων των κατηγορουμένων για αναβολή, καθώς και για μεθόδευση από την πλευρά τους με μη πειστικά επιχειρήματα, για μια τόσο σοβαρή υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο και για προσβολή στη μνήμη των θυμάτων.

ereportaz.gr

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης