Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

08/10/2025 | 16:18

Αναβολή έδωσε η αστυνομία στην εκταφή της σορού του γιου του Πάνου Ρούτσι μετά τη νέα παραγγελία, με σκοπό να παραστεί τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Έπειτα από 23 μέρες απεργία πείνας, το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, πατέρα του 22χρονου Ντένις ο οποίος ήταν ανάμεσα στα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, για εκταφή του γιου του προκειμένου να υποβληθεί η σορός σε ταυτοποίηση DNA και τοξικολογικές εξετάσεις έγινε δεκτό.

Νέα παραγγελία θα σταλθεί από την αστυνομία στην οποία θα αναφέρονται οι εξετάσεις που επιθυμεί η οικογένεια Ρούτσι να γίνουν στη σορό, ενώ καλείται να ορίσει και δικό της τεχνικό σύμβουλο.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, στην εκταφή θα παρίσταται η αστυνομία, εκπρόσωπος τη διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, κρατικό ιατροδικαστής που θα οριστεί και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Η ημερομηνία της εκ νέου εκταφής αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες μέρες.

Τέλος η απεργία πείνας
Επί 23 ημέρες ο Πάνος Ρούτσι βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος κάνοντας απεργία πείνας προκειμένου να γίνουν δεκτά τα αιτήματά του.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα μου αυτές τις μέρες, 23 μέρες, με τη συμπαράσταση, με αυτή την αγάπη που μου δώσανε και ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, μαζί πάντα. Ευχαριστώ τον Δημήτρη, τον Βασίλη, τη Λίνα, τον κόσμο που είναι κάθε βράδυ εδώ. Είναι ένας κοινός αγώνας και συνεχίζουμε μέχρι τέλους. Ευχαριστώ πολύ», είπε εμφανώς συγκινημένος χτες βράδυ (07.10.2025) που έλαβε την επίσημη απόφαση της εισαγγελίας.

Ακολούθως, αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον φρόντισαν, απηύθυνε κάλεσμα σε συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα, για να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο τη «μεγάλη νίκη» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τους γιατρούς μου που με πρόσεχαν και θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα για αύριο, για όλο τον κόσμο που με υποστήριξε, στις 18:30 εδώ, να μπορούμε να χαρούμε έστω και λίγο για τη μεγάλη νίκη που αποκτήσαμε όλοι μαζί. Η απεργία πείνας σταματάει σήμερα».

ΠΗΓΗ

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής