Ανατροπή νταλίκας – Πλημμύρισε με πορτοκάλια ο δρόμος! ΦΩΤΟ

13/01/2020 | 10:07

 

Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Σπάρτης-Τρίπολης κοντά στα διόδια, προκαλώντας απίστευτη ταλαιπωρία στους οδηγούς.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο χτύπησε στο στηθαίο με αποτέλεσμα η νταλίκα να διπλώσει στα δύο και εν συνεχεία να ντελαπάρει, κλείνοντας τον αυτοκινητόδρομο. Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του messinialive.gr οι τόνοι πορτοκαλιών που μετέφερε η νταλίκα σκόρπισαν στο δρόμο, με την κυκλοφορία να διακόπτεται για 4 ώρες.

Εικόνες από το τροχαίο με την ανατροπή νταλίκας
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές είναι καλά και δεν τραυματίστηκε.

Ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη πριν το Μουντιάλ

ΟΜΕ: Άμεση εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον καύσωνα στους εργασιακούς χώρους

ΗΠΑ: Ταυτοποιήθηκε πυρομανής που δολοφόνησε δύο πυροσβέστες στην πολιτεία Άινταχο

Κατάκολο: Κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε για ασθενή που υπέστη καρδιακή προσβολή

Δυτ. Ελλάδα: Του …έφυγε το ΙΧ και “καρφώθηκε” σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού ΦΩΤΟ

Ο Τιμωρός: Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στο φινάλε ΒΙΝΤΕΟ

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η αγόρευση του Εισαγγελέα με την πρότασή του για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού

Παραγουάη: Προμηθεύτηκε μαχητικά αεροσκάφη για να αντιμετωπίσει τους εμπόρους ναρκωτικών