Αναστάτωση σε πτήση της Aegean με Ισραηλινούς

05/01/2016 | 18:53

Ένα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην πτήση A3 928, Αθήνα – Τελ Αβίβ, της Aegean Airlines, με αφορμή την αναγκαστική… συνύπαρξη Ισραηλινών – Αραβο-Ισραηλινών.

Οι Ισραηλινοί, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία δύο Αραβο-Ισραηλινών, ξεκαθάρισαν στο πλήρωμα του αεροσκάφους ότι δεν θα επιτρέψουν να απογειωθεί το αεροσκάφος με αυτούς τους δύο άνδρες μέσα. 
Τόσο το πλήρωμα, όσο και ο πιλότος προετοιμάστηκαν κανονικά για την απογείωση, αλλά όταν όλα ήταν έτοιμα, οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να καθίσουν στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με το Israel Radio, που αποκάλυψε το περιστατικό, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Αραβο-Ισραηλινούς επιβάτες που διήρκησε περίπου μία ώρα!
Το πλήρωμα, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή, πρόσφεραν στους δύο Αραβο-ισραηλινούς δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο για μια νύχτα και δωρεάν εισιτήρια για να πετάξουν την επόμενη ημέρα.

Παρόλα αυτά, οι Ισραηλινοί συνέχιζαν να διαμαρτύρονται και απαιτούσαν από το πλήρωμα να ελέγξει όλους τους επιβάτες, μήπως υπήρχαν και άλλοι Αραβο-ισραηλινοί. 
Οι αεροσυνοδοί δεν… υπάκουσαν και τους ξεκαθάρισαν ότι το αεροσκάφος θα απογειωθεί, ακόμα κι αν εκείνοι αρνηθούν να καθίσουν στις θέσεις τους. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν…

Πηγή: Jerusalem Post

Πάτρα: Η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο πόνος ξεκινάει πάντα από τα ονόματα» και στη Μεγάλη Οθόνη

Ερντογάν: «Άθλια προβοκάτσια» το σκίτσο του Μωάμεθ, η ασέβεια δεν είναι αποδεκτή

Πάτρα: Τέλος στο “θρίλερ” με τον 7χρονο; Και η δεύτερη ιατροδικαστική που έγινε σήμερα, δεν δείχνει σημάδια κακοποίησης!

Η πιο φιλική προς τα παιδιά πόλη

Κεραμέως για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: «Απλοποιεί διαδικασίες, φέρνει ρυθμίσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους & ενισχύει τους ελέγχους»

Η μοναξιά συνδέεται με 871.000 θανάτους ετησίως

Τραγωδία στην Πάτρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κορυτσάς, εντοπίστηκε απανθρακωμένη γυναίκα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεάννα Παπαϊωάννου: «Η Γλυκερία είναι τεράστια τραγουδίστρια και θεωρώ άδικο αυτό που έγινε»