Αναστάτωση σε χωριό της Αχαΐας – Ιερέας αρνήθηκε τη Θεία Κοινωνία σε γυναίκα επειδή είναι από…

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε χωριό της Αχαΐας και συγκεκριμένα στα Μοιραίικα, όπως κατήγγειλαν κάτοικοι στο tempo24.gr, με πρωταγωνιστές τον ιερέα και μία γυναίκα που πήγε να λάβει τη Θεία Κοινωνία.

Όπως υποστηρίζουν, ο παπάς του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αρνήθηκε να την κοινωνήσει γιατί, όπως της είπε, είναι… Αλβανίδα.

Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους υπόλοιπους πιστούς που βρίσκονταν στη θεία λειτουργία και άκουσαν τον ιερέα να λέει κάτι τέτοιο στη γυναίκα.

Μάλιστα, ανέφεραν στο tempo24.gr, πως η γυναίκα είναι βαπτισμένη, και διαμένει στο χωριό πάνω από δέκα χρόνια, και δεν καταλαβαίνουν γιατί και πως συνέβη αυτό το περιστατικό.

Τελικά, όπως πληροφορούμαστε η γυναίκα δεν έλαβε Θεία Κοινωνία.

 

Oρμόνη του στρες στη μήτρα μεταβάλλει την ανάπτυξη της καρδιάς

Παγωτό ροδάκινο με μπισκότα

«Ο Μπέζος τρέχει να σωθεί!»: Αλλαγές στα πλάνα του γάμου στη Βενετία μετά από απειλές ακτιβιστών ΦΩΤΟ

Γιατί η γάτα σας δεν πρέπει να τρώει κεράσια

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Το θεωρώ θυματοποίηση να πω ότι το φύλο μου αποτέλεσε εμπόδιο»

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στις Παγκόσμιες Κατατάξεις του Times Higher Education

Από Ελλάδα και Κύπρο οι περισσότερες πτήσεις επαναπατρισμού προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισράηλ

Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος κλείνουν 15 χρόνια γάμου: «Αν δεν ήσουν εσύ στη ζωή μου, όλα θα ήταν αλλιώς»