Ανάρτηση καταστάσεων πληρωμής για τη Δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία – διετή παράταση έτους 2013»

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμών, της Δράσης 1.1 “Βιολογική Γεωργία – διετή παράταση” για το 2ο έτος εφαρμογής 2013.

Οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους, τους απορριπτόμενους και δεσμευμένους παραγωγούς, αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (στη διεύθυνση Πανεπιστημίου 171, Πάτρα).

Οι καταστάσεις έχουν αποσταλεί στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών των δικαιούχων.

Οι καταστάσεις πληρωμής περιλαμβάνουν 21 δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 24.431,05 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι δύναται να υποβληθούν ενστάσεις επί των αναρτημένων αναλυτικών καταστάσεων πληρωμής, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία η διευκρίνιση παρακαλούμε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία (Πανεπιστημίου 171, κυρία Συμιανάκη 2613 613712 – κ. Παρλάντζας 2610 450217).

 

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)