Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της Ευανθίας Αγγελοπούλου που απεβίωσε σε ηλικία 35 χρόνων, λίγες ημέρες µετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. 

Η πατρινή  Νηπιαγωγός με καταγωγή από την Περιβόλα,  είχε µετακοµίσει τα τελευταία χρόνια στην Άρτα, απ’ όπου καταγόταν ο γιατρός σύζυγός της, Ιατρός- Πνευµονολόγος Χρυσόστοµος Μητσοκάλης, όπου και διέμεναν με την οικογένειά τους. Η γυναίκα φέρεται να αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και να κατέρρευσε. Διακοµίστηκε στο Νοσοκοµείο και δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Δύο παιδιά ηλικίας 3 χρόνων και 2 εβδομάδων, αφήνει πίσω της η 35χρονη γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή, μέσα στο σπίτι της στην Άρτα, την ώρα που θήλαζε το βρέφος της το οποίο είχε φέρει στη ζωή πριν από 15 ημέρες. Τότε ξεκίνησε να νιώθει αδιαθεσία και κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της και πνευμονολόγο στο επάγγελμα, λέγοντας πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Μέχρι να προλάβει να γυρίσει στο σπίτι τους, η 35χρονη είχε ήδη ξεψυχήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη ανακοπή. Ωστόσο, τα ακριβή  αίτια θανάτου θα καταδείξουν η νεκροψία και η νεκροτοµή. Η κηδεία της και η  ταφή της θα γίνουν στην Άρτα. Οι συγγενείς της είναι συντετριμμένοι και περιμένουν απαντήσεις από την Ιατροδικαστική έκθεση.

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα - "Έφυγε" την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής