Αναδρομή στο ρεμπέτικο και σμυρναίικο τραγούδι με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη στο παραλιακό πάρκο της Κάτω Αχαΐας

30/07/2021 | 16:45

 

 

 «Επιστροφή στις ρίζες» είναι ο τίτλος της λαϊκής βραδιάς με το σχήμα του Σπύρου Πολυκανδριώτη, που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 και ώρα 21.30,  στο  παραλιακό πάρκο της Κάτω Αχαΐας.

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική  παρέμβαση στο χώρο της ελληνικής λαϊκής παραδοσιακής μουσικής, που παρουσιάζεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεις τις οποίες πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ΠΕ Αχαΐας. Μια πρωτοβουλία που υλοποιείται για πρώτη φορά, καθώς η Περιφερειάρχη Αρχή δίνει έμφαση στον  Πολιτισμό ως αναγκαίο συστατικό της κοινωνίας που ενδυναμώνει τα συναισθήματα ταυτότητας, συλλογικότητας, δημιουργικότητας και αισιοδοξίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας το  σχήμα του του Σπύρου Πολυκανδριώτη, μαζί με την οκταμελή ορχήστρα του η οποία αποτελείται από παραδοσιακά όργανα, θα παρουσιάσουν τρία καθοριστικά ιστορικά σημεία του παραδοσιακού ρεμπέτικου & σμυρναίικου τραγουδιού.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς κύριο μέλημα είναι προστασία των συμμετεχόντων αλλά και του κοινού.

 

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: “Αυτό είναι το αίμα της κόρης μου” – Ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων ξεσπά (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Θανατηφόρο το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή – Στο νοσοκομείο με τραύματα το ανήλικο κορίτσι που ήταν μαζί της – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Πάτρα: Η 71χρονη “γιαγιά” έχασε την ζωή της για να προστατεύσει την 8χρονη – Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων: Η 86χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου έσωσε με τον θάνατό της τη μικρή Μαρία!