Αμερικανίδα συνελήφθη γιατί έκλεψε τα μπισκότα αξίας 1.600 δολαρίων της κόρης της!

13/11/2018 | 07:55

H αγάπη της Noel Hines για μια συγκεκριμένη μάρκα μπισκότων είναι τόσο μεγάλη που έφτασε στο σημείο να κλέψει μια ολόκληρη παραγγελία που προοριζόταν για την ομάδα προσκόπων της κόρης της.

Όπως ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Facebook το αστυνομικό τμήμα του Νορθ Κόλετζ Χιλ στο Οχάιο, στις 30 Μαρτίου του 2018, η 31χρονη γυναίκα παρέλαβε μια παραγγελία μπισκότων μάρκας «Girl Scout», η αξία της οποίας ξεπερνούσε τα 1.600 δολάρια. Η παραγγελία προοριζόταν για μια τοπική ομάδα προσκόπων, στην οποία μετέχει και η κόρη της. Η ομάδα θα πουλούσε τα μπισκότα και με τα χρήματα που θα έβγαζε θα χρηματοδοτούσε διάφορες δραστηριότητές της.

Η εταιρεία δεν έλαβε ποτέ το ποσό που αντιστοιχούσε στην παραγγελία, ούτε φυσικά της επεστράφησαν τα προϊόντα.

Επί έξι μήνες εκπρόσωποι της εταιρείας αλλά και ο αστυνόμος Michael Henn προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να επικοινωνήσουν μαζί της για να την ενημερώσουν ότι θα πρέπει είτε να πληρώσει το κόστος της παραγγελίας είτε να επιστρέψει τα μπισκότα.

Έτσι, την Τρίτη 6/11 οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της Noel Hines, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε