Αμαλιάδα: Νέο «χτύπημα» σε κοσμηματοπωλείο – Λεία άνω των 10.000 ευρώ

Νέα διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κέντρο της Αμαλιάδας, σκορπώντας αναστάτωση στους επαγγελματίες της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες προσέγγισαν το κατάστημα με όχημα, ανύψωσαν το μεταλλικό ρολό ασφαλείας και, παραβιάζοντας την είσοδο, εισέβαλαν στο εσωτερικό. Μέσα σε λίγα λεπτά άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, ενώ ο συναγερμός που άρχισε να ηχεί συνεχώς φαίνεται πως τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή πριν προλάβουν να “σηκώσουν” όλο το εμπόρευμα.

Η λεία τους εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, ενώ η Αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες περιοίκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες είχε σημειωθεί παρόμοιο «χτύπημα» και σε άλλο κοσμηματοπωλείο της Αμαλιάδας, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο οι δύο υποθέσεις να συνδέονται και να πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα που “χτυπά” στοχευμένα καταστήματα χρυσοχοΐας στην περιοχή.

patrisnews

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Νέο σοκ στη Δυτική Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 28χρονος

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Αχαΐα: Διέρρηξαν εξοχικό πρώην Υπουργού – Τι αφαίρεσαν

Πάτρα: Κεραυνός “χτύπησε” χειριστή μηχανήματος στο κέντρο της πόλης! Πανικός στην οδό Μπουμπουλίνας-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου, φίλος του Νίκου Τεμπονέρα