Αλλάζουν τα κριτήρια αγοράς ακινήτων

21/09/2023 | 17:34

Τα κριτήρια βιωσιμότητας και οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις για μηδενικούς ρύπους αναδιαμορφώνουν το περιβάλλον των ακινήτων, το οποίο, οι μελέτες εμφανίζουν «υπεύθυνο» για το 40% των παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα

H KPMG στην Ελλάδα, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία των επαγγελματιών της σε τοπικό και διεθνές επίπεδο αναφορικά με τον κλάδο των Ακινήτων εκπόνησε και παρουσιάζει την πρόσφατη μελέτη “The future of Real Estate ”.

Η μελέτη αναδεικνύει αντιπροσωπευτικούς αριθμοδείκτες που παρουσιάζουν τις επιδόσεις του κλάδου παγκοσμίως και τις σχετικές μεταβολές του εξαιτίας των σημαντικών εξελίξεων της τελευταίας εικοσαετίας. Στη συνέχεια, επικεντρώνεται στην απόδοση του εγχώριου κλάδου και παρουσιάζει τις τρεις κύριες δέσμες στις οποίες δραστηριοποιούνται οι εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα: των ΑΕΕΑΠ, Developers και Διεθνών fund. Επ’ αυτού, παρατίθενται οι μεγαλύτερες εταιρείες ανά άξονα δραστηριοποίησης, οι οποίες συνθέτουν το ανταγωνιστικό τοπίο του κλάδου συνδυαστικά με βασικούς δείκτες απόδοσης, η εξέλιξη των οποίων κατά την τελευταία πενταετία καταδεικνύει την αλλαγή του Ελληνικού κλάδου προς το καλύτερο.

zougla.gr

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)