Αλλαγές στα συμβόλαια που λήγουν προτείνει η FIFA

26/03/2020 | 20:56

 

Ο κοροναϊός έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις αθλητικές διοργανώσεις και φυσικά στις ομάδες. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν, πότε θα ολοκληρωθεί, αν θα ολοκληρωθεί, ακόμα δεν ξέρει κανείς αν θα πληρώνονται κανονικά οι ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα εργασίας που έχει δημιουργήσει η FIFA λόγω του κοροναϊού, εκτός από αλλαγή στις ημερομηνίες της μεταγραφικής περιόδου, προτείνει αλλαγές και στα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών.

Τα ισχύοντα συμβόλαια παικτών και προπονητών θα πρέπει να παραταθούν μέχρι το τέλος των καθυστερημένων εγχώριων διοργανώσεων, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της FIFA που παρουσιάστηκε στην ομάδα εργασίας κορωνοϊού.

Το εμπιστευτικό έγγραφο, το οποίο αποκαλύπτει το Reuters, προτείνει επίσης να επιτρέπεται η αλλαγή των μεταγραφικών παραθύρων σύμφωνα με τις ημερομηνίες της νέας σεζόν και παροτρύνει τους συλλόγους και τους φορείς να συνεργαστούν για να βρουν λύσεις στις πληρωμές μισθών κατά τη διάρκεια της διακοπής των διοργανώσεων.

Από εκεί και πέρα, παροτρύνει τους συλλόγους και τους παίκτες να συνεργαστούν για να βρουν λύσεις στις πληρωμές μισθών. Η FIFA εδώ και μέρες έχει δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας (Coronavirus Working Group), η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το ποδόσφαιρο να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο της επιδείνωσης της πανδημίας.

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας