Αληθινός Χάτσικο – Σκύλος έμεινε για τρεις μήνες δίπλα στο άψυχο σώμα του αφεντικού του στα βουνά

15/11/2023 | 22:44

 

 

Δεν υπάρχει άνθρωπος επί γης που να μην έτυχε της συντροφιάς ενός σκύλου για πολλά χρόνια που να μην εντυπωσιάστηκε από τη δυνατότητα αυτών των ζώων να αγαπούν απόλυτα και με αυταπάρνηση.

Αυτό αποδεικνύει η ιστορία του Φίνεϊ, που επέζησε για τρεις μήνες στα βουνά του Κολοράντο τρώγοντας έντομα και σκίουρους για να μην αφήσει μόνο του το άψυχο σώμα του αφεντικού του, του 71χρονου Ρίτς Μούρ.

Άκαρπες έρευνες

Ο άτυχος Αμερικανός που πέθανε από παθολογικά αίτια χάθηκε στις 19 Αυγούστου στη βουνοκορφή Μπλάκχεντ μαζί με το αγαπημένο του Τζακ Ράσελ και παρότι οι έρευνες για το εντοπισμό διήρκεσαν πολύ καιρό και έγιναν και με τη βοήθεια σκύλων δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί μέχρι πολύ πρόσφατα.

Ο Ριτς Μουρ πεθανε όπως ήθελε, στα βουνά του Κολοράντο παρέα με τον Φίνεϊ

Το σκυλί, όπως γράφει η Daily Mail, ήταν τόσο πεινασμένο που δεν άφηνε την κονσέρβα που του έδωσαν οι διασώστες και τόσο διψασμένο που πνιγόταν στην προσπάθεια να πιει όσο περισσότερο νερό μπορούσε.

Έφυγε όπως ήθελε

Εκτιμάται ότι για να ξεδιψάσει μεταφερόταν στη διπλανή πηγή και μετά έτρεχε δίπλα στο αφεντικό του. Μάλιστα, για να το πιάσουν, γιατί δεν ήθελε να φύγει μαζί τους, χρειάστηκε να στηθεί μια μικρή επιχείρηση με καλό τέλος.

Η σύζυγος του άτυχου άνδρα αποκάλυψε ότι του άρεσε πολύ να χάνεται στα βουνά με τον Φίνεϊ παρά τις προειδοποιήσεις εκείνης ότι είναι επικίνδυνο. Συνήθως της απαντούσε, «εγώ θα πεθάνω στα βουνά», όπερ και εγένετο, δηλώνει η Ντάνα Χόλμπι συγκινημένη.

Αντιμετωπίζοντας τη θλίψη

Σήμερα εκείνη και ο Φίνεϊ ξεπερνούν μαζί την θλίψη για τον χαμό του με την Ντάνα να του αφήνει ρούχα του μέσα στο σπίτι για να μυρίζει τον Ριτς ακόμη κι εκείνον να μαζεύεται δίπλα της το βράδυ στο κρεβάτι για να την κρατάει ζεστή μέσα και έξω.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας μετά τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις