Αλέξης Τσίπρας: Πηγαίνει στη Ρώμη – Θα συμμετάσχει σε επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης

03/12/2023 | 22:29

 

Ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε σήμερα για Ρώμη όπου θα συμμετάσχει στην Επιτροπή Παρακολούθησης τήρησης δεσμεύσεων κρατών – μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Μonitoring committee).

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Ρώμη, ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα θα συναντήσει τον Πρόέδρο του Κινήματος Πέντε Αστέρων και πρώην Πρωθυπουργό, Giuseppe Conte και τον πρώην πρωθυπουργό Enrico Letta.

Την Τετάρτη την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας Elly Schlein. Στο πλαίσιο αυτό δίνει το μήνυμα για τη σημασία που έχει η ενότητα και η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συμμαχία δεξιάς – ακροδεξιάς.

https://www.newsit.gr/

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης