Αλέξης Κούγιας κατά πάντων: «Κλαρινογαμπρός» ο δικηγόρος Παπαδόπουλος, «μαλ…» ο ιατροδικαστής Λέων

21/03/2023 | 22:50

Έξω φρενών εμφανίστηκε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας στον αέρα του Mega, μετά από έναν παραλληλισμό του Νίκου Ευαγγελάτου, που χαρακτήρισε «αρσενικό Πισπιρίγκο» τον 62χρονο απόστρατο που κλειδώθηκε με τα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου.

Η αναφορά προκάλεσε την παρέμβαση του κ. Κούγια, που ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή, διαφωνώντας κάθετα με τον παραλληλισμό. «Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές» είπε ο κ. Κούγιας με τον δημοσιογράφο να του επισημαίνει ότι θα διεξαχθεί δίκη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών.

«Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι βγάζουν δικαστική απόφαση. Οφείλετε να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι», απάντησε ο κ. Κούγιας.

«Βγαίνει ο άλλος ο μαλ… που πάει να γίνει δήμαρχος Μαγκουφάνας»

Από τα πυρά του δεν ξέφυγαν και ιατροδικαστές. «Βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος…», είπε. Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον προηγούμενο συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «κλαρινογαμπρό». 

Απαντώντας στα περί εισαγγελικής πρότασης, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε πως «ότι είναι ο εισαγγελέας είναι κι ο δικηγόρος. Λέει τη γνώμη του ο ένας, λέει τη γνώμη του και ο άλλος». 

πηγή
 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο