Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Κολάζει” με το μικροσκοπικό της μπικίνι ΦΩΤΟ

24/08/2025 | 09:06

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τράβηξε ξανά τα βλέμματα με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, όπου εμφανίστηκε με ένα πολύ κομψό μαγιό. Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει χαρακτηριστεί διαχρονικό στη μόδα, καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο και παραμένει ανάμεσα στις πιο κλασικές επιλογές.

Το μαγιό είναι ένα μπικίνι με κορδονάκια, τα οποία μπορούν να αυξομειωθούν ανάλογα με το πώς επιλέγει να τα δέσει κανείς. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προτίμησε να τα δέσει ψηλά, με αποτέλεσμα τα πόδια της να φαίνονται ακόμη πιο μακριά. Ωστόσο, η ίδια επιλογή μπορεί να γίνει και χαμηλότερα στη μέση, προσφέροντας διαφορετικό στυλ και άνεση.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι το floral μοτίβο, που δίνει μια πιο ρομαντική και καλοκαιρινή αίσθηση στο σύνολο. Για όσους δεν έχουν ήδη κάτι παρόμοιο στη συλλογή τους, η αγορά προσφέρει πολλές εναλλακτικές σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, οι οποίες ξεκινούν από μόλις 5 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο, η εμφάνιση της Παναγιώταρου ανέδειξε ξανά πώς ένα σωστά επιλεγμένο μπικίνι μπορεί να αναδείξει το σώμα και να δώσει στυλ χωρίς μεγάλο κόστος.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Κολάζει" με το μικροσκοπικό της μπικίνι ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα