Αλέκος Συσσοβίτης: «Προτιμούν να είναι 25% άνεργοι, παρά να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν»

10/01/2023 | 19:53

Ακούς νέους ανθρώπους να λένε δεν έχω δουλειά. Γιατί δεν έχεις δουλειά; Δούλεψε, βγες, ψάξε, κάνε και δείξε” είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τις σκληρές εργασίες που έκανε στην οικοδομή σε μικρή ηλικία, έκανε αναφορά και στην ανεργία στις μέρες μας.

«Μου είχαν γεμίσει οι φτέρνες καρφιά. Μιλάμε για ανεργία κι εγώ που έχω το Faust και ψάχνω κόσμο να δουλέψει, πραγματικά δεν βρίσκω παιδιά να δουλέψουν. Ζούμε σε άλλες εποχές. Η τεχνολογία και το ίντερνετ άλλαξαν τα πάντα. Ο κόσμος είναι σε έναν αυτισμό, κάθεται σε ένα κινητό, είναι αμήχανος και σε ένα τέλμα και βούρκο και παρόλα αυτά δεν δραστηριοποιείται, δεν πάει να δουλέψει. Προτιμούν να είναι 25% άνεργοι, παρά να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν.

Το γνωρίζουμε και παράλληλα ακούς νέους ανθρώπους να λένε δεν έχω δουλειά. Γιατί δεν έχεις δουλειά; Δούλεψε, βγες, ψάξε, κάνε και δείξε. Βλέπω κι άλλα νέα παιδιά που είναι δουλευταράδες κι αυτό τους σώνει. Ο Αϊνστάιν έλεγε ότι το 90% της επιτυχίας είναι η δουλειά, δεν είναι το ταλέντο» δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

 

zappit.gr

 

Τραμπ: Θα παραλάβει «ιπτάμενο παλάτι» αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων από το Κατάρ

Καλύτερα οι δυο μας: Το quiet proposing είναι η νέα τάση στους γάμους

Εφημερεύοντα φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι σήμερα στη Ρώμη

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: Προσοχή, σας παραπλανούν με διαφημίσεις – Χρησιμοποιούν φωτογραφίες γιατρών

Φωκίων Ζαΐμης: Μαζί με τους πεζοπόρους στο πέρασμα του Βουραϊκού

Πάτρα: “Λαμπάδιασε” ΙΧ τα ξημερώματα

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και κηδεύονται Δευτέρα και Τρίτη