Αλέκος Συσσοβίτης: «Ήμουν μαμάκιας» – Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

21/11/2023 | 17:08

Επίσημη πρεμιέρα έκανε εχθές η παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» με τη Φιλαρέτη Κομνηνού στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».

Η κάμερα της «Ελένης» βρέθηκε εκεί και συνάντησε τους καλεσμένους που παρακολούθησαν την παράσταση, οι οποίοι μίλησαν για την σχέση με τους δικούς τους γονείς αλλά και τις ανησυχίες τους ως γονείς.

«Είχα μεγάλη αγάπη και αδυναμία στους γονείς μου, ήμουν μαμάκιας», είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης, με την Άννα Κουρή να σημειώνει:

«Μοιάζω στη μητέρα μου και ακόμη και οι εξετάσεις μας είναι ίδιες ακριβώς».

Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκε και η Μαρία Μπακοδήμου:

«Οι γιοι μου δε με ακολουθούν πια στις διακοπές, κάνουν τις δικές τους. Μου έχουν απαγορεύσει να μιλάω για αυτούς».

«Φοβάμαι σε τι κόσμο θα μεγαλώσει το παιδί μου όταν εγώ θα φύγω. Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς. Ο γιος μου, μου έχει πει πώς είμαι έτσι και φωτογραφίζομαι και του έχω απαντήσει ότι έχει δίκιο», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

megatv.com

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)